puzzelkleed

E-Brochure ‘Honden puzzelkleden eenvoudig zelf maken, met hand of naaimachine’

Prijs € 7,50

Deze stevige, robuuste puzzelkleden zijn met de hand of naaimachine te maken.  Met deze brochure leer je zelf eenvoudig robuuste puzzelkleden te maken met genaaide objecten maar ook met placemats, pannenlappen, thee- en keukendoeken, gastendoekjes, etc.
Deze brochure telt 129 pagina’s met 6 puzzelkleden inclusief uitgebreide naaibeschrijvingen, patroonoverzichten, uitgebreide beschrijvingen hoe het spel gespeeld kan worden. Alles verduidelijkt met heel veel foto’s, tips, trucs  en ideeën. Geschikt voor alle honden.

Meld bij uw bestelling via het contactformulier of e-mail ‘Bestelling brochure Honden puzzelkleden eenvoudig zelf maken’ – en tevens:
uw naam
e-mailadres
(Eventueel telefoonnummer: bij verzendproblemen kan ik u dan bereiken)

Deze brochure is ca. 160 MB groot en wordt per wetransfer.com aan u verzonden na betaling van de factuur.

 Mijn hobby

Honden puzzelkleden ontwerpen, maken en dan door mijn eigen honden laten testen maakt mij ontzettend blij. Omdat ik als echte hondenliefhebster het welzijn van alle honden hoog in het vaandel heb staan, heb ik besloten om mijn hobby ‘zelf puzzelkleden maken’ te gaan delen met zo veel mogelijk mensen. Zie hieronder puzzelkleed voorbeelden. Op mijn facebook pagina staan onder kopje ‘video’s’ ook diverse filmpjes. Evenzo op youtube.

 Wat is een puzzelkleed?

Een puzzelkleed, ook weleens snuffelkleed genoemd, is een soort activiteitskleed waarbij een hond gestimuleerd wordt om zijn neus en hersenen te gebruiken. Op een puzzelkleed zijn spelonderdelen gemaakt met diverse verstopplekjes om hondenkoekjes en andere objecten in, onder of tussen iets te stoppen. Een hond moet echt even puzzelen hoe hij deze traktaties kan bemachtigen.

Moeilijkheidsgraad

Al mijn puzzelkleden zijn zo gemaakt dat er gevarieerd kan worden in moeilijkheidsgraad, zodat het voor iedere hond steeds weer een spannend spel en leuke uitdaging blijft. Zijn begeleider kan de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen, van makkelijk naar steeds moeilijker, door het toevoegen of weglaten van simpele objecten of handelingen.

Recensies

Puzzelkleed voorbeelden.

De eerste 6 puzzelkleden staan volledig uitgewerkt in de brochure. Met deze basiskennis zijn nog veel meer puzzelkleden eenvoudig zelf te maken.

Met gebruikte kledingstukken