Privéles

PRIVÉLES HONDENTRAINING
In sommige gevallen komt groepstraining niet goed uit. Omdat je geen tijd hebt op de normale trainingstijden, of op specifieke onderdelen extra training nodig hebt, of wegens probleem gevend gedrag. Dan is privéles mogelijk. Je traint dan alleen met jouw hond op onderling afgesproken tijdstippen. Bij gehoorzaamheidsoefeningen kan dit  op trainingslocatie Hondenschool In ‘t Holt te Overloon. Tevens is privéles aan huis mogelijk.

PUPPY- en PUBERLESSEN
Puppy en puberlessen kunnen bij jou thuis, in de wijk, of bij mij op mijn hondenschool. Alle aandacht gaat naar jou en jouw hond om elkaar goed te leren kennen en begrijpen. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan socialisatie, gehoorzaamheid en alles wat nodig is om samen een geweldig leven op te bouwen.

ADVIESGESPREK
Heb je vragen over gedrag dat uitdagend of ongewenst is, opvoeding, socialisatie, zindelijkheidstraining, omgang hond-baas, introductie van een baby, nieuwe hond of kat, dan kan ik tips en adviezen op maat geven. Samen bekijken en bespreken we wat het beste zou zijn in uw situatie. Adviesgesprek kan bij u thuis of bij mij op de hondenschool gehouden worden. Indien gewenst, kan de hond vrij rondlopen en snuffelen op het hondenveld terwijl wij in gesprek zijn.

PROBLEEMGEDRAG
Bij een probleemgedrag is de eerste privéles aan huis of bij mij op de hondenschool (afhankelijk van het soort probleem). Vervolglessen kunnen op mijn hondenschool of andere locatie gehouden worden, zodat direct in de praktijk geoefend kan worden.

DRUKKE, GEBLESSEERDE HOND/BAAS
Een privéles is ook geschikt om te leren hoe een (drukke) hond zijn overtollige energie kwijt kan raken zonder steeds te hoeven wandelen, bijv. door simpele neus- en hersenwerkjes aan te leren. Ook geschikt voor honden met artrose, geopereerde of geblesseerde honden, of bij heel warm of slecht weer. Of wanneer jezelf even minder mobiel of druk bezet bent. Vergroot het welzijn voor hond en baas.

Alle lessen gaan in overleg, qua tijd, datum en inhoud van de lessen.

Kosten:
€ 27,50 per half uur (30 minuten). Ben ik een uur bezig, dan worden 2 privélessen in rekening gebracht.

Reiskosten € 0,35/km. uw locatie – Overloon v.v.