Puppycursus

Instromen is iedere week mogelijk.

hondentraining puppy hondenschool Overloon

Lestijden: iedere woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.
EN: iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Cursusduur: 10 weken en de mogelijkheid om gratis 2 lessen in te halen.
Voor wie? Voor puppy’s vanaf 10 weken tot 5 maanden.
Kosten: € 100,00 voor 10 lessen van 1 uur.
Maximaal 6 puppy’s per groep. Instromen is iedere 2 weken mogelijk totdat de groep vol is.
Wat leert u en uw hond? In deze cursus worden spelenderwijs de eerste basiscommando’s aangeleerd. Door verschillende oefensituaties ontdekken we wat het karakter en specifieke gedragingen van uw pup zijn op dat moment. En wat zou dat kunnen betekenen in de toekomst? Daar kan nu al rekening mee gehouden worden. Een leuke ontdekkingstocht voor hond en baas. Tevens krijgt u ideeën aangereikt om uw pup happy te houden.
Opvoedingsvragen kunnen altijd gesteld worden. Bij slecht weer wordt er een alternatieve training binnen gegeven.

Basiscursus

start op woensdagochtend en woensdagavond 4 september 2019.

Hondenschool Overloon Venray Boxmeer Sint AnthonisLestijden: van 9.30 tot 10.30 uur en van 20.30 tot 21.30 uur.
Cursusduur: 10 weken en de mogelijkheid om gratis 2 lessen in te halen.
Voor wie? Voor jonge honden vanaf 5 maanden of na de puppycursus. Alle honden zijn welkom! Een hond is nooit te oud om te leren.
Kosten: € 100,00 voor 10 lessen van 1 uur
Wat leert u en uw hond? In deze cursus worden de basiscommando’s verder aangeleerd en uitgebreid. Tevens worden praktijksituaties nagebootst om ongewenst gedrag te voorkomen of te begeleiden, zoals het najagen van fietsers, huisdieren en wild. Ook leert de hond etenswaar en objecten te laten liggen en niet direct af te stormen op andere honden. Tevens krijgt u ideeën aangereikt om uw hond happy te houden. Ook is er de mogelijkheid om op verzoek bepaalde (ongewenste) situaties te oefenen in de les.

Hondencoach

Begeleiding van mens en hond

hondencoach honden probleemgedragDe basis voor een goede relatie met jouw hond is wederzijds begrip en onderling vertrouwen in elkaar.
Heeft je hond probleemgedrag? Als hondencoach kijk ik samen met jou als eigenaar (en andere gezinsleden of belanghebbende) of we de oorzaak van het probleem (problemen) kunnen vinden en oplossen.  “Hondencoach” verder lezen